Денислав сам искаше да се снима в клипа.  Видеото е

...
Денислав сам искаше да се снима в клипа.  Видеото е
Коментари Харесай

Емили Тротинетката плаче и се тръшка в съда: Невинна съм!

Денислав самичък искаше да се снима в клипа.  Видеото е подражателство на акция на Риана на връчването на премиите на МТV, сподели нейният очевидец Тихомир Рангелов.

" Не съм отговорна за нищо. Денислав самичък искаше да взе участие в клипа. Даже настояваше да го удрям с бич, само че аз отхвърлих. Стори ми се извратено. "

Това сподели за " България Днес " Емили Тротинетката. На 29 ноември в Пловдив бе първото гледане на делото против нея, Тошо Куката и Петко Чеченеца. Те са упрекнати в безчинство поради клипа, сниман през април т.г. в пловдивски мол. На него те се гаврят, съгласно проверяващите, с 21-годишния Денислав Делчев, който разхождат, вързан като куче на каишка, из мола.
 Емили в съда Емили в съда


Разпитът на очевидците е траял 4 часа, сподели за вестника един от далите показания в поддръжка на скандалното блонди от Плевен - някогашният културист и участник във " Фермата " Тихомир Рангелов. Другата свидетелка на трансмомичето - 31-годишната софиянка Елизабет Зарева, не се е явила в съда, изтъквайки като причина " неналичието на средства ", показа Рангелов. " Не се явиха и още трима наши очевидци ", добави Емили.

" Това беше като филм, като спектакъл. За първи път Риана се появи с мъж на каишка на връчването на премиите на МТV. Такъв бе и замисълът на видеото в мола. Никой не упрекна Риана за това ", счита ексатлетът.

По негови думи обвиняванията към Емили най-вероятно ще отпаднат. " На делото никой не я обвиняваше в нищо. Както и Чеченеца. Повечето свидетелски показания бяха ориентирани към Тошо Куката и към Стоян Карапанов, уредника на клипа. Той не се яви, представляваше го неговият юрист ", описа Рангелов.

Бившият културист прибавя, че на прокурорския въпрос за какво очевидците на случката в мола не са се обадили на 112, множеството са дали отговор, тъй като не са видели нищо заплашващо участниците или близките. " Ние седяхме повече от час всички дружно на маса, говорихме си напълно умерено ", твърди Тихомир. Той разкри още, че Стоян Карапанов е звънял 7 пъти на Денислав Делчев да го уговаря.
 Тротинетката и Тихомир: съгласно експертизата Денислав е изцяло естествен Тротинетката и Тихомир: съгласно експертизата Денислав е изцяло естествен


" Младежът евентуално е решил, че ще стане прочут около нас, ще стартират да го канят на участия, ще получава пари от реклами ", гласи пък версията на Емили. Тротинетката е на мнение, че родителите на Денислав не споделят истината.

" Има експертиза, че той е естествен. А бащата и майката настояват, че има душевен проблеми. Самият Денислав не приказва истината пред следствието. А тя е, че той самичък е желал да се снима в това видео ", уверено е бившето момче.

И тя, и Рангелов изрично отхвърлят изказванията, че против пловдивския юноша е било упражнено принуждение. " Нищо сходно, той самичък даде единодушието си, никой не го е принуждавал, и защото е естествен, дава отговор за постъпките си ", безапелационни са Тротинетката и ексатлетът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР